Adaugă la favorite Adaugă la favorite    Tipăreşte Tipăreşte

[LINUX] Protectie claim GameTracker [dot] com

Datorita numeroaselor abuzuri raportate de-a lungul timpului, incepand cu 13.10.2014 am implementat un sistem de protectie la nivel de retea, astfel ... un server de joc ce are in hostname "GameTrackerClaimServer" nu va putea comunica cu niciunul din serverele de monitorizare daca nu se dezactiveaza functia (temporar) din panoul de control.

Aceasta implementare vine ca raspuns la situatiile in care:
I: Cum sa dezactivez functia pentru serverul meu ?
R: Foarte simplu, urmeaza acesti pasi:
I: Cum functioneaza ?
R: Filtrul de firewall este instalat direct in routerele noastre de upstream, adica in acel loc prin care pachetele de date pleaca din reteaua noastra spre exterior - filtrarea NU se face la nivel de unitate procesorala ceea ce garanteaza o eficienta incontestabila a acestui filtru.

I: Ce fac dupa ce am dat claim ?
R: Protectia se va reactiva automat la 5 minute dupa ce ai dezactivat-o, asadar modifica hostname-ul la loc dupa ce ai dat claim (exec server.cfg sau restart din panou)

I: Am urmat toti pasii, tot nu reusesc sa trec serverul pe contul meu GT - serverul primeste crash cand schimb hostname-ul
R: Dezactiveaza addon-ul complet, este foarte probabil sa ai o protectie la nivel de plugin care iti inchide serverul la hostname-ul in cauza ... apoi reincearca.

I: Consider ca este un abuz, vreau sa pot trece oricand "GameTrackerClaimServer" in hostname fara sa dau click pe un buton!
R: Aceasta functie a fost adaugata ca raspuns la abuzuri, nu dorim sa generam unul ... ci sa preintampinam! De cate ori dai claim la server pe zi ? Este absurd sa consideri un abuz o functie care defapt ... te protejeaza!

I: Nu exista nici o solutie sa dezactivez protectia complet pentru serverul meu ?
R: Nu, ne pare rau

Ţi-a folosit?

Citiţi şi

Powered by WHMCompleteSolution