Informatii despre companie

Krond Solutions SRL
Cod unic de inregistrare si numar de inregistrare: 18628890 | J40/7063/2006
Adresa: Str. Grigore Alexandrescu, nr 6, apartament 3, etaj 2, sector 1, Bucuresti / Romania
Cod postal: 010621
Program de lucru: Luni - Vineri de la 10:00 la 18:00
Pentru contact utilizati formularul de mai jos sau [email protected] / [email protected] dupa caz.


Conturi bancare


Banca: BRD - Groupe Societe Generale (Agentia J.L.Calderon)

Cont: RO38 BRDE 410S V146 6836 4100 | Valuta: LEI (RON)

BIC Code: BRDEROBU
Banca: OTP BANK ROMANIA S.A.

Cont: RO41 OTPV 1100 0023 8507 RO01 | Valuta: LEI (RON)

Cont: RO95 OTPV 1100 0023 8507 EU01 | Valuta: EUR

BIC Code: OTPVROBU


Companie detinatoare a propriului datacenter

Suntem o companie privata cu capital integral privat infiintata in anul 2006, avand in dotare un datacenter propriu in Bucuresti precum si multiple servere dedicate colocate in centre din Europa. Krond Solutions este liderul serviciilor profesionale de gazduire jocuri din tara de origine, avand totodata misiunea de a furniza cele mai performante servicii de gazduire. In prezent, colaboram cu mai mult de 3000 de clienti in peste 10 tari.

Centrul nostru de date este echipat cu sisteme redundante de conexiune la internet, ce totalizeaza 10Gbps pentru sfera nationala si 1Gbps pentru international, generatoare electrice de mare capacitate, surse independente neintreruptibile de energie pe fiecare rack, surse de alimentare duble pentru fiecare server. Impreuna cu aceste elemente vitale, putem furniza mai mult de 99.5 % disponibilitate in fiecare an.

Inca de la inceput, calitatea serviciilor a reprezentat o prioritate pentru noi, si tocmai de aceea, tot traficul de retea este rutat prin echipamente de inalta calitate marca Juniper, precum si servere redundante de filtrare ce asigura legitimitatea fluxului de date catre serverul destinatie.

Personalul de asistenta

Lucram numai cu profesionisti, disponibili la locatie 24 de ore pe zi, printre colaboratorii nostrii se numara ingineri de asistenta cu specialitati in serviciul tehnic, instalare servere, retea, securitate si nu numai.

Daca aveti nevoie de asistenta ne puteti contacta oricand la adresa de mail [email protected], iar un tehnician va va raspunde in cel mai scurt timp posibil. De asemeni, formularul de mai jos va sta la dispozitie.

Verificare anti-spam

Te rugăm să introduci caracterele din imaginea de mai jos. Această măsură este necesară pentru a preveni trimiterea automatizată de spam.

Powered by WHMCompleteSolution