Adaugă la favorite Adaugă la favorite    Tipăreşte Tipăreşte

Configurare wrapper [gameserver.config]

Acest document NU se mai aplica configuratiilor active incepand cu 03.05.2017
Toate serverele de joc ruleaza intr-un "wrapper" ce aduna mai multe informatii cu privire la activitatea acestuia pentru a ne ajuta sa preintampinam eventualele probleme (gauri de securitate, exploit-uri, etc) - acest sistem are in componenta si actualizarile modulelor necesare pentru serverul de joc.

Configuratia acestuia se poate face prin fisierul gameserver.config din FTP (ce apare dupa primul restart din FTP), ce astazi 15.09.2015 are urmatorul continut implicit:


; Docs: http://www.krond.org/knowledgebase/106/Configurare-wrapper-gameserverconfig.html
; ---

; Acest parametru activeaza / dezactiveaza actualizarea automata a dProto-ului.
; This parameter enables / disables the automatic dProto update.
; >> "1" (implicit/default) = activat/enabled (actualizarile se vor efectua / updates will be done)
; >> "0" = dezactivat/disabled (actualizarile NU se vor efectua / updates will NOT be made)
update_dproto = 1

; Acest parametru activeaza / dezactiveaza actualizarea automata a auxiliarelor dProto-ului (module aditionale necesare pentru o securizare completa).
; This parameter enables / disables the automatic auxiliary dProto update (additional modules necessary for a complete secure server).
; >> "1" (implicit/default) = activat/enabled (actualizarile se vor efectua / updates will be done)
; >> "0" = dezactivat/disabled (actualizarile NU se vor efectua / updates will NOT be made)
; >> "00" = dezactivat in mod scrict / disabled in strict mode (daca un fisier auxiliar este gasit deja instalat, va fi indepartat de pe server / if any of the auxiliary files is already installed, it will be removed from the server)
update_dproto_aux = 1
ATENTIE: Nu recomandam dezactivarea unei functii! Configuratia implicita de mai sus reprezinta recomandarea noastra pentru un server stabil lipsit de probleme stridente - in cazul in care doresti sa scapi totusi de auxiliare (fakedetector) pune "update_dproto_aux" pe "00" asa cum mentioneaza configuratia si la restart din panou scriptul il va scoate automat. NU DEZACTIVA UPDATE-UL DPROTO ("update_dproto") pentru ca in cazul in care apar probleme de securitate nu vei fi protejat automat ci va fi nevoie de interventia ta manuala in fisierul de configurare!

Ţi-a folosit?

Citiţi şi

Powered by WHMCompleteSolution