Adaugă la favorite Adaugă la favorite    Tipăreşte Tipăreşte

Toata lumea ia gag aiurea, ban, s.a.m.d

Totul se trage de la non-steam. Atat AmxmodX cat si Adminmod nu suporta non-steam si nici nu ofera asistenta pentru acesta.

 

Problema incepe din core, pentru ca utilizezi un engine care adauga la clientii non-steam: STEAM:666:888, sau orice alta valoare in loc de: VALVE_ID_LAN sau STEAM_ID_LAN.

Atunci cand spre exemplu dai ban, amx-ul sau adminmod-ul verifica automat daca jucatorul are steamid (authid) - daca gasesc o valoare de STEAM:666:888 sau orice alta valoare decat VALVE_ID_LAn sau STEAM_ID_LAN inseamna ca banul va fii aplicat pe authid nicidecum pe IP.

 

Problema se poate rezolva cat se poate de elegant prin modificarea tuturor surselor amxmodx/adminmod care adauga ban/gag - modificarea consta in fortarea sistemului in a adauga pe IP/NICK - nu pe steamid. Ei bine, pentru cine se pricepe este relativ usor - pentru un utilizator care nu a vazut niciodata un .sma este destul de dificil.

Rezolvarea cea mai rapida ar fii modificarea engine-ului non-steam intr-unul care adauga VALVE_ID_LAN / STEAM_ID_LAN la cei fara steam (sau la toata lumea). Majoritatea (daca nu chiar toate) pluginurile sunt programate ca atunci cand gasesc VALVE_ID_LAN -- sa considere ca e din lan = ban pe ip - povestea fiind aceiasi si la STEAM_ID_LAN.

 

Modificarea engine-ului se poate face conform urmatorului tutorial: http://billing.krond.org/knowledgebase.php?action=displayarticle&catid=3&id=4.

 

Ţi-a folosit?

Citiţi şi

Powered by WHMCompleteSolution