Adaugă la favorite Adaugă la favorite    Tipăreşte Tipăreşte

Ce NU imi este permis sa fac pe serverele dedicate gazduite la Krond ?

Ce nu am voie ? Ce am voie ?

O intrebare cat se poate de simpla, si un raspuns cat se poate de simplu: Atata timp cat activitatea serverului dedicat (ce include servicii si subservicii) nu contravine reglementarilor in vigoare Romanesti si in completare - prezentului regulament - atunci nu este nici o problema ! Pentru a fi cat se poate de explicit am sa dezbat anumite posibile situatii in cadrul urmatoarelor randuri.


1. Se va sanctiona cu suspendarea pe o perioada determinata sau nedeterminata (pana la solutionarea cauzei) oricare din urmatoarele actiuni (termenul in care serviciul va fi suspendat din pricina incalcarii regulamentului nu este considerat indisponibilitate si cade in sarcina clientului):

- Tentativa de spoofare a adresei de IP (oricare adresa de IP) ce va tranzita routerele Krond -> Internet.

- Tentativa de flood a oricarei destinatii Internet sau din reteaua Krond

- Tentativa de ocupare abuziva a unei adrese de IP Krond - neatribuita serviciului dvoastra.

- Actiune de SPAM - raportata de spamhaus in mod repetat si comunicata clientului de asemeni.

- Material ilegal (pornografie infantila, terorism, etc) sau orice material pentru care clientul il gazduieste pe serverele Krond fara a avea drepturi de licenta ori de distributie prin internet a acestuia.

- Activitate publica menita sa sustina ori sa alimenteze desfasurarea unei activitati ilegale.

- Activitate menita sa suprasolicite resursele unui server, activitati menite sa suprapopuleze liste ori puncte de referinta publice (exemplu: redirecte counter strike deschise in exces, solicitari legitime pentru aceiasi pagina de XX ori pe secunda, etc)


Care este procedura de solutionare interna a unei incalcari a prezentului regulament ?

a) Se va incerca contactarea clientului prin email sau prin telefon/messenger - dupa caz.

b) Daca clientul NU raspunde intrebarilor noastre ori nu doreste sa colaboreze in scopul stoparii activitatii ce incalca regulamentul se va purcede la suspendarea serviciului pe o perioada nedeterminata - pana in momentul rezolutii din partea clientului.


Nota: Ne rezervam dreptul de a suspenda serviciul fara o notificare in prealabil in cazul in care activitatea serverului dvoastra este de asa natura incat afecteaza in mod curent reteaua Krond ori prejudiciaza interesele altor clienti sau participanti la reteaua de Internet (cum ar fi: flooduri masive spoofate sau nu).


 

 

Scris de Salmus

22.Decembrie.2009

Ultima actualizare: niciodata

Ţi-a folosit?

Citiţi şi

Powered by WHMCompleteSolution