Adaugă la favorite Adaugă la favorite    Tipăreşte Tipăreşte

HLSTATSX: CE - Manual de utilizare si implementare

Pentru implementarea statisticii HLSTATSX: CE, gazduit si activat in baza serviciilor noastre de hosting va rugam vizionati urmatorul tutorial video.


Alte legaturi necesare pentru completarea tutorialului:

HLSTATSX: CE - Comenzi de configurare pentru logsource

Zona Clienti

 

 

 

 

 

Custom URL / URL custom

 

Aceasta optiune ne permite sa accesam statistica utilizand propriul subdomeniu, asadar ... daca domeniul nostru este cstrike.ro si dorim sa ne accesam statistica cu http://stats.cstrike.ro atunci vom crea o inregistrare DNS de tip A catre ip-ul serverului de statistici (afisat in zona clienti, sectiunea de control a deamon-ului).

Dupa ce am creat inregistrarea DNS vom introduce in zona clienti la sectiunea "URL custom" sau "Custom URL" (dupa caz) -> stats.cstrike.ro. Sistemul va verifica automat din 5 in 5 minute daca legatura introdusa are corect setat DNS-ul si va efectua setup-ul in consecinta. In cazul in care dupa 10-15 minute tot nu va puteti accesa statistica utilizand propriul subdomeniu, este posibil sa existe o eroare de configurare pentru care va rugam sa ne contactati la [email protected]

 

Calculatie HS & legatura cu jocul

 

In cadrul sectiunii de control a deamon-ului (zona clienti), in partea de jos a paginii vom regasi doua arhive ce ne sunt oferite spre descarcare - acestea contin plugin-urile in-game necesare pentru calculul corect al statisticilor pe partea jocurilor contorizate precum si afisarea statisticilor hlx in-game. Descarcati arhiva necesara, pentru tipul de joc contorizat si instalati plugin-ul aferent in amxmodx/sourcemod dupa caz. Mare atentie la mod-ul ales, daca aveti counter strike 1.6 atunci activati doar plugin-ul pentru cstrike (amxmodx) nu si celelalte plugin-uri din arhiva. Tot in cadrul aceluiasi mod, va recomandam dezactivarea statisticilor amxmodx (statsx.amxx) sau montarea plugin-ului hlx in plugins.ini INAINTE de statsx.amxx - pentru a nu produce interferente intre cele doua sectiuni.

 

Afisarea eronata a numarului de jucatori online in pagina HLX

 

Incep prin a sublinia faptul ca nu reprezinta o eroare pe partea sistemului de statistici HLSTATSX: CE - ci este o problema pe partea serverului de joc, aceasta problema fiind intalnita exclusiv la Counter-Strike: 1.6. Sunt momente in care pagina HLX afiseaza jucatori online: 68/32 - ceea ce este complet ilogic/imposibil - problema se datoreaza din pricina unui trafic de join/drop pe server foarte mare, avand la baza un plugin de redirectionare atunci cand serverul este plin nefiind suficient timp pentru a arunca mesajul de "Disconnected" in loguri. Din pacate, rezolvarea nu este deloc simpla ... plugin-ul nostru de securitate Krond-Functions incepand cu versiunea 1.6.1 a fost construit sa rezolve acest defect al engine-ului hlds - insa nu puteti folosi Krond-Functions decat daca si numai daca serverul contorizat este gazduit la Krond. In caz contrar, nu ramane decat sa modificati plugin-urile de redirectionare sa transmita comanda "disconnect;wait;wait;wait;Connect IP:PORT" ci nu direct "Connect".

Ţi-a folosit?

Citiţi şi

Powered by WHMCompleteSolution