Adaugă la favorite Adaugă la favorite    Tipăreşte Tipăreşte

Serverul meu pierde intreaga lista de ban-uri din listip.cfg la restart

Aceasta problema este des intalnita atunci cand serverul ruleaza ultima versiune de Krond-Functions si se datoreaza lipsei incarcarii banurilor in momentul pornirii serverului. Implicit, plugin-ul de securitate are si o functie ce se va asigura automat (indiferent de setarea amx_krondfunctions_banclean) ca nu aveti nici un ban pe 0.0.0.0 sau pe ip-ul ori clasa serverului - si la sfarsit rescrie listip.cfg.


In mod normal, orice server ar trebuii sa aiba in fisierul de configurare server.cfg (doar in acest fisier) o linie precum:


exec listip.cfg

exec banned.cfg


In realitate situatia nu e asa, foarte multi detinatori ignora necesitatea acestor doua linii pentru incarcarea banurilor la pornirea serverului.

Daca nu ati rula Krond-Functions, atunci primul ban dat va reseta listip-ul in lipsa celor doua linii din server.cfg, asadar ... nu reprezinta o problema de la plugin-ul de securitate ci de configurare.


In fapt, rezolvarea este foarte simpla: asigurati-va ca server.cfg-ul serverului dumneavoastra are acele doua linii incluse, urmand ca la urmatorul restart situatia de resetare a listip-ului sa dispara complet.

Ţi-a folosit?

Citiţi şi

Powered by WHMCompleteSolution