Adaugă la favorite Adaugă la favorite    Tipăreşte Tipăreşte

Addon-uri preconfigurate, disponibile pentru instalareIncercam pe cat posibil sa punem la dispozitia clientilor addon-uri preconfigurate pentru a sustine atat buna configuratie a serverului de joc cat si rapiditatea implementarii modului pe care-l doriti. Incepem prin a mentiona ca toate addon-urile sunt bazate pe varianta standard de AmxmodX ce poate fi instalata urmand punctul 1.

Instalarea addon-urilor din panoul de control presupune rescrierea oricaror fisiere deja existente ce fac componenta respectivului addon. Spre exemplu daca instalati un addon in timp ce aveti o alta configuratie, toate fisierele ce implica addon-ul pe care-l instalati vor fi rescrise pe server (in cazul in care acestea exista, bineinteles) - tocmai de aceea recomandam instalarea unui addon numai dupa o proaspata reinstalare a serviciului din panoul de control. 

Documentatie AmxmodX: http://wiki.amxmodx.org/Category:Documentation_%28AMX_Mod_X%29
Plugin-uri AmxmodX: http://www.amxmodx.org/compiler.php
----------


1) AmxmodX 1.8.2 - Standard

Include fisierele originale AmxmodX 1.8.2 descarcate de pe site-ul oficial: http://www.amxmodx.org/downloads.php fara nici un fel de modificari de partea noastra, de asemeni mai include si pachetul Metamod v1.20 (http://metamod.org/) fara de care amx-ul nu poate functiona.

Construit la data: 01.Noiembrie.2013
---


2) AmxmodX 1.8.2 - Standard (upgrade only)

Include toate cele mentionate la punctul 1 insa fara nici un fel de configuri, a se folosi pentru upgrade-uri de engine asa cum sunt explicate aici: http://www.krond.org/knowledgebase/98/Upgrade-de-securitate-si-performanta-engine-HLDS-v6027.html

Construit la data: 01.Noiembrie.2013
---


3) AmxmodX 1.8.2 - CSDM (respawn)

Include toate cele mentionate la punctul 1 plus plugin-ul de CSDM beta: https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=47306 versiunea "2.1.3c" ce functioneaza pe noul engine dar si pe cele vechi. Modul se activeaza automat prin fisierul addons/amxmodx/configs/plugins-mode.ini existent in pachet.

Construit la data: 04.Noiembrie.2013
---


4) AmxmodX 1.8.2 - GunGame

Include toate cele mentionate la punctul 1 plus plugin-ul GunGame 2.1.3c: http://avalanche.gungame.org/ ce functioneaza pe noul engine dar si pe cele vechi. Modul se activeaza automat prin fisierul addons/amxmodx/configs/plugins-mode.ini existent in pachet.

Construit la data 04.Noiembrie.2013
Ţi-a folosit?

Citiţi şi

Powered by WHMCompleteSolution